nedelja, 12. avgust 2012

Ko me inspirira...#4/ I'm inspired by...#4

Moja prva objava/My first post

Mojo prvo objavo bom uporabila za prijavo na izziv "Ko me inspirira #4", ki ga tokrat organizira Vladka; http://ustvarjalnaskrinja.blogspot.com/2012/08/ko-me-inspirira4-im-inspired-by4.html#more
Naredila sem preprosto čestitko z motivom cvetlic, odtisnjenih na bel papir, ki sem ga kasneje odrezala s pomočjo nožkov za Big Shot. Na modro čestitko sem prilepila modro ozadnje z nežnimi in majhnimi cvetlicami, nanj pa s 3D penicami prilepila še odtis.
Čeprav je preprosta, mi je končni izdelek všeč.


My first post I will use to apply my card to "I'm inspired by...#4" by host Vladka.
I made simpl card with flower motive, which I stamped on white paper, which was later cut with dies for Big Shot. For base I took simpy blue card onto which I put blue background paper with light green flowers. Onto that I put the cut with 3D foam.
It is simpl, but I like it. Hopefully you like it too and will keep coming checking my blog :)


Lep pozdrav, best regards,
Katarina

7 komentarjev:

  1. Super, da si si naredila še blog. Fino je, da si ob strani dodaš še možnost spremljevalcev, tako se lahko prijavimo in potem redno spremljamo tvoj blog. Če potrebuješ slučajno kakšno pomoč, mi kar piši na mail, ki ga najdeš na mojem blogu. Kot že rečeno v tvojem albumu, pa mi je zelo všeč kako si uporabila barve iz inspiracije in naredila zelo lušno čestitko. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobrodoša :-))
    Zelo lepo čestitko si naredila; luštna!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala za dobrodošlico :)
    In hvala, hvala obema za lepe, spodbudne besede:)

    OdgovoriIzbriši
  4. O Katarina, dobrodošla na izzivu in seveda v blogovski deželi. Prav posebna čast mi je, da je prva objava povezana z izzivom. Voščilnica mi je zelo všeč-tako lepo si uporabila izrez in trikrat odtisnjene rože ga lepo napolnijo. Hvala, ker sodeluješ.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tina, tudi tebi hvala za pohvale :) Sigurno ne bo to moj zadnji izziv :) Potrebovala bom še nekaj časa/pomoči, da blog "sestavim" in dodelam :) O dokler je volja in želja, to ne bo problem :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna in lepo si interpretirala izziv. LP

    OdgovoriIzbriši

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.